Κορινθία: Τους έπιασαν με 25.000 κροτίδες - Αστυνομικοί τους ακολούθησαν μέχρι την Αθήνα

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤Οι αστυνομικοί πρόλαβαν τους δράστες, που σκόπευαν να πουλήσουν τα βεγγαλικά ενόψει του Πάσχα...

Για κατοχή μεγάλης ποσότητας κροτίδων συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (16-04-2014), στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 37, 56, 58 και 60 ετών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ελέγχων για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, βρήκαν και κατάσχεσαν 25.000 κροτίδες, τις οποίες κατείχαν οι συλληφθέντες, με σκοπό την πώλησή τους, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.





newsit

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου