Κάνουν πλάκα με τα καύσιμα! Ένα στα τέσσερα πρατήρια δίνει στοιχεία

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤Πρώτα αύξησαν το φόρο πετρελαίου στα ύψη, ύστερα εισήγαγαν το σύστημα εισροών εκροών στα πρατήρια... όλα, είπαν, στον αγώνα κατά του λαθρεμπορίου καυσίμων

Το αποτέλεσμα; Ο κόσμος εδώ και δύο χρόνια παγώνει καθώς το πετρέλαιο έχει γίνει είδος πολυτελείας, ενώ το λαθρεμπόριο καλά κρατεί και κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει καθώς και το περιβόητο σύστημα εισροών εκροών στα βενζινάδικα ακόμη μήνες μετά την εξαγγελία και την εγκατάσταση δεν λειτουργεί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από 2.200 πρατήρια μόλις τα 500 στέλνουν κανονικά στοιχεία. Άλλα 700 το προσπάθησαν, αλλά έχουν κάνει λάθη στη διαδικασία, όμως η πλειοψηφία φαίνεται να τα αγνοεί επιδεικτικά.
Μάλιστα τουλάχιστον 30 πρατήρια δεν έχουν εγκαταστήσει καν το σύστημα και κανείς ακόμη δεν έχει βάλει λουκέτο.
Κάπως έτσι έλεγχος του λαθρεμπορίου δεν υπάρχει...





newsit

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου