Τέλος στην ζωή της έδωσε μια 33χρονη πηδώντας στο κενό απο τον 5ο όροφο.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ήταν 9 το πρωί, όταν μια γυναίκα μόλις 33 ετών, πήδηξε από το κτίριο όπου στεγάζεται η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο makeleio.gr οι υπάλληλοι των γραφείων ήταν εκείνοι που αντίκρισαν πρώτοι το νεκρό σώμα της νεαρής γυναίκας, στην πίσω μεριά του κτιρίου.

Άγνωστοι ωστόσο παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν αυτή τη γυναίκα να κάνει το απονενοημένο διάβημα. Η 33χρονη Μαρία, έφτασε το πρωί στον δήμο Περιστερίου όπου και εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας τα τελευταία 7 χρόνια. Ευχήθηκε στους συναδέλφους της Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και χαμογελαστή, χωρίς να δώσει την παραμικρή εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά, πήρε το αμάξι της και κατευθύνθηκε προς το κτίριο της Περιφέρειας.

Εκεί σύμφωνα με τους μάρτυρες μπήκε από την είσοδο του προσωπικού, ανέβηκε στον πέμπτο όροφο και άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στην ταράτσα. Η νεαρή αυτόχειρας άνηκε σε πολυμελή οικογένεια, ενώ η μια αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σύμφωνα πάντα με τα όσα είπαν οι μάρτυρες στο makeleio.gr.

Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμα γνωστό εάν υπήρχαν προβλήματα οικονομικά στην οικογένεια, όμως σύμφωνα με τους συναδέλφους της, η Μαρία ήταν μόνιμη στο Δήμο και δεν κινδύνευε η θέση της.

Άλλο ένα θύμα στην Ελλάδα του μνημονίου φαίνεται πως θα καταγραφεί στις ατελείωτες λίστες αυτοκτονιών. Άλλοτε με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και άλλοτε με ψυχολογικά που ωστόσο έχουν δημιουργηθεί από τις πιέσεις και τις δύσκολες μέρες που περνάμε, χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν αποφασίσει να δώσουν τέλος στις ζωές τους.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου