Συριακή οβίδα χτύπησε τουρκικό χωριό-2 Τούρκοι σοβαρά τραυματίες!

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν έπεσε οβίδα η οποία φέρεται να εκτοξεύτηκε από την πλευρά της Συρίας, στην περιοχή της επαρχίας Χατάι της στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο ανταποκριτής του ειδησεογραφικού πρακτορείου “Anadolu” η οβίδα έπεσε στην σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τα συριακά σύνορα. Η οβίδα χτύπησε ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ το οποίο περνούσε από την περιοχή τραυματίζοντας δυο ανθρώπους που επέβαιναν στο τρακτέρ σύμφωνα με τους πρώτους απολογισμούς. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία.

Αναφέρεται ότι οι τουρκικές συνοριακές μονάδες πήραν μέτρα ασφαλείας και ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ η Νομαρχία του Χατάι, ανακοίνωσε ότι βάσει των νέων κανόνων συμπλοκής απάντησαν με πυρά στην περιοχή από όπου εκτοξεύτηκε η οβίδα.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου