Εντοπίστηκαν ακυβέρνητα σκάφη

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δύο ακυβέρνητα σκάφη χωρίς επιβάτες εντόπισε σήμερα το λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Στροφάδων στο Ιόνιο πέλαγος. 

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πλωτό  του λιμενικού εντόπισε στα 8 ν.μ. από τις πλησιέστερες ακτές το σκάφος που έφερε όνομα «FEDAASAEED», χωρίς επιβάτες, εντός του οποίου δεν υπήρχαν ναυτιλιακά έγγραφα και είχε αφαιρεθεί ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός και τα συστήματα πλοήγησης, ενώ εντοπίστηκε ρουχισμός διαφόρων ηλικιών, τρόφιμα καθώς και φάρμακα.

Στη συνέχεια εντόπισε ένα ιστιοφόρο περίπου 7 ν.μ. από τις πλησιέστερες ακτές, χωρίς επιβάτες και ναυτιλιακά έγγραφα.

Και τα δύο σκάφη ρυμουλκήθηκαν στο λιμάνι της Κυπαρισσίας ενώ διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή ➤ enikos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου