Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατικό κόμμα με αλήτικες μεθόδους

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα της Αυγής και το εξώδικο με το οποίο τής απάντησε. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για...
«κόμμα τρομοκρατικό» που «μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του».

«Υπάρχουν όρια στην εξαχρείωση και τα όρια αυτά τα έχει διαβεί εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του. Μου έχουν επιτεθεί επανειλημμένως, ενώ εγώ δεν τους έχω ενοχλήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά:

«Θα συζητήσω με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να δούμε ποια θα είναι η τύχη της οικογένειας και τι θα κάνω. Μια επιλογή είναι να κάτσω εδώ και να υποστώ την πίεση και την τρομοκρατία που θα υποστούμε ο λαός και την αθλιότητα της διαβίωσης κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς. Μια άλλη είναι να σηκωθώ και να φύγω, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός -και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων- δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

«Το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί στις εκλογές»

Ο πρώην υπουργός άφησε όμως αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι πλέον δεν είναι κόμμα εξουσίας και πως «στις εκλογές θα εξαφανιστεί».

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα εξουσίας, πιστευτό και εφαρμοστέο. Αυτό το πράγμα το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια (…) Είναι ένα κόμμα συμπληρωματικό, μπορεί να συμπληρώνει τη μια ή την άλλη παράταξη, ανάλογα με το τι είναι απαραίτητο κάθε φορά. Δεν είναι όμως πια το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε» είπε, συμπληρώνοντας:

«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια και δεν είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για τον τόπο και για την παράταξη να το παραγνωρίζεις αυτό. Ποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν; Αυτοί που έχουν συμφέρον από την ύπαρξη μηχανισμών αποστεωμένων, που έχουν αδειάσει από το περιεχόμενο τους και δεν έχουν καμία προοπτική ανάλογη με αυτή που είχαν στο παρελθόν. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι οι αρχηγικοί και ηγετικοί μηχανισμοί. Έχει έναν τέτοιο ο κ. Βενιζέλος, προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά από τα ερείπια ο κ. Παπανδρέου. Είναι οι δύο άνθρωποι που μας έφεραν εδώ με την αντίθεση τους και την συμπλήρωση τους -όχι που μας έφεραν εδώ σε σχέση με το αν χρειαζόταν το μνημόνιο ή όχι».

Τέλος, άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη υποστηρίζοντας: «Νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και παριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει». Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Ξέρετε τι ενοχλεί σ’ αυτά που θέλει να κάνει ο κ. Κουβέλης; Η αίσθηση της δεύτερης προδοσίας της Ανανεωτικής Αριστεράς».


Πηγή ➤ tro-ma-ktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου