Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μία γυναίκα ώς ο εγκέφαλος στο κύκλωμα ηρωίνης…

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Ένα ακόμη καίριο χτύπημα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε το Τμήμα Δίωξης Ιωαννίνων.

Μία ακόμη επιτυχία που προστίθεται στην αλυσίδα άλλων, έχει όμως βασικές ιδιαιτερότητες.

Είναι από τις σπάνιες φορές, στα τοπικά δρώμενα, όπου τα νήματα του κυκλώματος κινούσε μία γυναίκα. Δεν είναι σπάνιο βέβαια να δίνονται κατευθύνσεις κι από άτομο που είναι έγκλειστο στις φυλακές.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης, ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση, οδηγήθηκαν στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών στα Γιάννινα. Δύο από τους τέσσερις είναι γυναίκες.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε στον αύλιο χώρο του σπιτιού τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 315 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες διακινούσαν τις ποσότητες ηρωίνης κατ' εντολήν της μιας εκ των γυναικών που συνελήφθησαν καθώς κι ενός 43χρονου ημεδαπού, έγκλειστου στις Δικαστικές Φυλακές Ιωαννίνων.

Πηγή ➤ epiruspost

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου