Αυτό κι αν είναι θράσσος - Ήθελε να μεταφέρει παράνομους μετανάστες στο Κιλκίς με το ΚΤΕΛ.

elas-lyste_blogspot_gr (2).jpg

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, καθώς προσπάθησε να προωθήσει 17 παράνομους μετανάστες...στο εσωτερικό της χώρας.

Ο 34χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε προμηθευτεί και χορηγήσει στους δεκαεπτά αλλοδαπούς, εισιτήρια υπεραστικού λεωφορείου που είχαν προορισμό περιοχή του Κιλκίς.

Μεταξύ των αλλοδαπών, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ήταν 15 υπήκοοι Συρίας και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν, ενώ ακόμη εντοπίστηκε ένας υπήκοος Συρίας, που κατά τον έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας των Βελγικών Αρχών, στο οποίο υπήρχαν εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου