Το βρώμικο μυστικό που κρύβει κάθε κρεβατοκάμαρα…

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι το πιο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού, καθώς το ταυτίζουμε με τον ύπνο και τη χαλάρωση.
Ωστόσο νέα βρετανική έρευνα δείχνει ότι η κρεβατοκάμαρά μας κρύβει ένα πολύ… βρώμικο μυστικό.
Η κρεβατοκάμαρα είναι κυριολεκτικά το πιο βρώμικο δωμάτιο του σπιτιού και μάλιστα ευθύνεται σε ποσοστό 34% για τα συμπτώματα της αλλεργίας.
Στη νέα δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.000 άτομα και οι απαντήσεις τους αποκάλυψαν ότι το 34% από αυτούς αντιμετωπίζει τα πιο έντονα συμπτώματα αλλεργίας όταν βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα.
Το αμέσως επόμενο «ένοχο» μέρος του σπιτιού ήταν το καθιστικό (33%) και τρίτη στη λίστα ήταν η κουζίνα (18%).

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα συμπτώματα οφείλονται κυρίως στα βρώμικα σεντόνια, τα ακάρεα, το τρίχωμα των κατοικιδίων και τη μούχλα.
Τα αλλεργιογόνα αυτά πυροδοτούν σε ποσοστό 78% το φτάρνισμα, σε ποσοστό 73% τη φαγούρα γύρω από τα μάτια και σε ποσοστό 25% τα δερματικά εξανθήματα.

Πηγή ➤ yahoo.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου