Απίστευτη αποκάλυψη: Δείτε τι τρώνε τα μοντέλα για να αδυνατίσουν

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η Κira Dikhtyar αποκάλυψε σε συνέντευξή της πώς τα κορίτσια της μόδας διατηρούν την τόσο αδύνατη σιλουέτα τους. Αποκαλύψεις σοκαριστικές, που μπορεί να ψιθυρίζονταν, όμως προκάλεσαν σάλο μιας και το top model από τη Ρωσία παραδέχτηκε τις μεθόδους της “δίαιτάς” τους δημόσια.


Τα μοντέλα λοιπόν για να σταματήσουν την πείνα τους καπνίζουν πολλά πακέτα τσιγάρων τν ημέρα, παίρνουν διαιτητικά χάπια, κάνουν κλύσματα καθημερινά και παίρνουν καθαρτικά. Μία νέα τάση το τελευταίο διάστημα είναι και οι ενέσεις μεταβολισμού: “Υγιή μοντέλα στρέφονται στις HCG ενέσεις που τις συνδυάζουν με δίαιτες των 500 θερμίδων κ ενέσεις Τ3 του θυρεοειδούς, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του θυρεοειδή κ πετυχαίνουν έναν πολύ πιο γρήγορο μεταβολισμό”, αναφέρει η Kira.

Ακόμη κάνουν ενέσεις ορμόνης HCG, που λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης, χωρίς να έχει αποδειχτεί όμως αν είναι όντως αποτελεσματικές.

Η Kira αποκάλυψε πως οι μάνατζερ πιέζουν τα μοντέλα να κάνουν χρήση ναρκωτικών επειδή κόβουν την όρεξη και βοηθούν στην απώλεια βάρους. Ακόμη, το μοντέλο Jackie Christie επιβεβαίωσε την Kira Dikhtyar, λέγοντας πως πολλά μοντέλα καταφεύγουν κ στην ύπνωση ώστε να καταπολεμήσουν το αίσθημα της πείνας, ενώ άλλα μοντέλα τρώνε βαμβάκι για να “ρουφήξουν” τα σωματικά υγρά πριν ανέβουν στην πασαρέλα.


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου