Οι γονείς έτρωγαν, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ασελγούσε στο παιδί τους στην κουζίνα

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Πρέβεζα κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός μικρού παιδιού στην κουζίνα την ώρα που οι γονείς του έτρωγαν στην αίθουσα του εστιατορίου του.

Το ίδιο το 7χρονο παιδί αποκάλυψε τους γονείς του τι συνέβη στη λίγη ώρα που βρέθηκε στην κουζίνα και εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 53χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και παρότι δήλωσε αθώος δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκιση του.


Πηγή ➤ eglimatikotita.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου