Επτά τραυματίες από βαρελότο στη Σαντορίνη – Τρεις Αμερικανοί κι ένας Έλληνας νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Την 20-4-2014 και ώρα 00.05 ως 00.15 κατά την διάρκεια της Αναστάσεως στην περιοχή Οία Θήρας άγνωστος δράστης έρριψε αυτοσχέδιο βαρελότο εντός του προαυλίου χώρου του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 3 υπηκόων Η.Π.Α. (ηλικίας 51, 53 και 54 ετών) και ελαφρύ τραυματισμό 2 ημεδαπών (ηλικίας 50 και 23 ετών) και 2 υπηκόων Κύπρου (ηλικίας 24 και 27 ετών).

Οι υπήκοοι Η.Π.Α. και ο 50χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και με ιδιωτικό αεροσκάφος διακομίστηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι λοιποί έχουν επιπόλαιους τραυματισμούς και επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Πηγή ➤rodosreport

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου