Αυτοί εδώ δεν παίρνουν δώρο Πάσχα…Αλλά ούτε & υπερωρίες! (video).

elas-lyste.blogspot.jpg

Είναι οι  Κομάντος της Πολεμικής Αεροπορίας και αντί να σώζουν πιλότους από το πεδίο της μάχης

Σώζουν απλούς ανθρώπους που κατά την διάρκεια της Κρουαζιέρας  αρρώστησαν !HAF_Costa_Fortuna

Πολλοί θα πουν οτι είναι η δουλειά τους ,μέγα λάθος ,αυτοί εδώ πρέπει να εκπαιδεύονται και να κρατούν τα ελικόπτερα τους σε άριστη κατάσταση για να επιχειρήσουν σε κατάσταση μάχης και τα Ιπτάμενα μέσα αλλά και τα πληρώματα να είναι πάντα έτοιμα  να εκτελέσουν την αποστολή τους …

Όμως αυτοί επιχειρούν και εν καιρώ ειρήνης γιατί οι Υπηρεσίες τους Κράτους
απλά δεν λειτουργούν ..Για θυμηθείτε με την ενοικίαση ελικοπτέρων τι έγινε !

Καί όμως αυτοί δεν βαρυγκώμησαν ποτέ, δεν ζήτησαν ποτέ τίποτε ,αν και τους είπαν τα χειρότερα …

Ας αναλογιστείτε   πόσοι από αυτούς που τους έβρισαν χυδαία ή τους είπαν  ότι πληρώνονται και με το παραπάνω από αυτά που δικαιούνται ,αν μπορεί βλέποντας αυτό το video   να το κάνει κάποιος απο αυτούς  !

Η απόλυτη ψυχραιμία ,η γνώση του αντικειμένου και η ατσαλένια θέληση  της προσφοράς ειναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν μέσα στο πληθος και  κάνουν το κάτι παραπάνω !

Αν ό μη γένοιτο βρεθείς στη θέση του ασθενή που περιμένει το θάνατο στο κατάστρωμα  ..Τότε θα εκτιμήσεις τον ερχομό του Αγγέλου με ατσαλένια φτερά

Επιχείρηση παραλαβής ασθενούς από το κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna, από το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης Super Puma.

Το ελικόπτερο αποβιβάζει δύο στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Αεροπορίας στο κατάστρωμα του πλοίου και απομακρύνεται, ενώ οι επιβαίνοντες στο πλοίο παρακολουθούν την εξέλιξη της επιχείρησης.

Στη συνέχεια, μετά τη μεταφορά του ασθενή στον εξωτερικό χώρο του πλοίου, το ελικόπτερο πλησιάζει ξανά καιτα μέλη του πληρώματος, της ομάδας διάσωσης  τον επιβιβάζουν στο ελικόπτερο  για την διικομιδή του στο κοντινότερο νοσοκομεί

Δείτε το video ΕΔΩ - Αεροδιακομιδή απο κρουαζιερόπλοιο.

Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου