Σοκ στη Λάρισα: Ολυμπία Κηρύκου η αγνοούμενη επί 19 χρόνια... εικονοστάσι στη γέφυρα Αλκαζάρ???

elas-lyste.blogspot.jpg

Σοκ έχει προκαλέσει η μαρτυρία πολλών Λαρισαίων πολιτών στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" ότι υπάρχει εικονοστάσι με την επι 19 χρόνια αγνοούμενη Ολυμπία Κηρύκου, στη γέφυρα Αλκαζάρ!

Πολλοί  έσπευσαν στο σημείο για να το επιβεβαιώσουν...

Ομοιότητα όμως η φωτογραφία στο εικονοστάσι... με την Ολυμπία Κηρύκου!

Πρόκειται για την Ο.Δ. η οποία μοιάζει καταπληκτικά με την Ολυμπία.


Η σκοτεινή ιστορία της Ολυμπίας....

Ήταν λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Πίσω της άφησε ένα σημείωμα με καυτά ερωτήματα... Σα να μη το ‘γραψε αυτή, αλλά κάποια άλλη… Μια αγωνιώδης προσπάθεια αναζήτησης ξεκίνησε και μια βασανιστική σιωπή ακολούθησε. Οι έρευνες οδηγήθηκαν σε τέλμα και σε ένα δραματικό οικογενειακό φινάλε…

Την σκοτεινή ιστορία της Ολυμπίας Κηρύκου που καταγράφηκε σαν ένας από τους μεγαλύτερους γρίφους στα εγκληματολογικά χρονικά, παρουσίασε το «Τούνελ».

Σ’ ένα ταξίδι στο παρελθόν και το παρόν, η εκπομπή άνοιξε ξανά το φάκελο της όμορφης Αθηναίας που χάθηκε μυστηριωδώς. Ερεύνησε εξονυχιστικά τις συνθήκες του χαμού της πριν η ιστορία της παραγραφεί και θαφτεί για πάντα στα αρχεία των ανεξιχνίαστων υποθέσεων.

Η Ολυμπία Κηρύκου 29 χρόνων, χάθηκε ξαφνικά το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 1995, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στη Νέα Ιωνία. Η οικογένεια της αναστατώθηκε κι άρχισε τις έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Ένα τεράστιο γιατί…
Το «Τούνελ» ταξίδεψε στο χρόνο και κατέγραψε με την κάμερα τη γειτονιά που έμενε η Ολυμπία πριν χαθεί στην Καλογρέζα. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Όλοι θυμούνται το απίστευτο θρίλερ που έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει. Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε η όμορφη χαμογελαστή γυναίκα. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν ένα τεράστιο γιατί παραμένει αναπάντητο.

Ο σύζυγος της δεν την κήρυξε σε αφάνεια, αλλά έβγαλε διαζύγιο. Δεν θέλει να μιλάει για τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του. Εκείνη τη μοιραία μέρα γύρισε σπίτι τους και βρήκε το τυπικό σημείωμα που του είχε αφήσει. Του έλεγε να φάει και να κοιμηθεί. Να μη την περιμένει γιατί θα πήγαινε σε μια φίλη της.

Το πρωί την είχε συναντήσει η αδελφή του, που την μετέφερε με το αυτοκίνητο της στο κατάστημα με είδη ραπτικής που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα. Η Ολυμπία επιθυμούσε να αλλάξει δουλειά και ήθελε να βρει κάτι που να της ταίριαζε περισσότερο. Η κουνιάδα της όταν την άφησε, την είδε από τον καθρέπτη του αυτοκίνητου να μην παίρνει το δρόμο για το κατάστημα, αλλά να κατευθύνεται προς το σταθμό του ηλεκτρικού στη Νέα Ιωνία. Φαντάστηκε πως θα πήγαινε στο φούρνο για μια τυρόπιτα όπως συνήθιζε πριν τη δουλειά...

Μια άλλη γυναίκα...
Η εκπομπή ζήτησε από τη Δικηγόρο και Ειδική Δικαστική Γραφολόγο Μαρία-Μάγδα Καμπούρη, να μελετήσει το σημείωμα που άφησε η Ολυμπία στο σύζυγο της πριν εξαφανιστεί . Σύμφωνα με την κα Καμπούρη, που συνέκρινε το τελευταίο σημείωμα της αγνοούμενης με προηγούμενα, υπάρχει έντονη διαφορά στην ψυχολογική της διάθεση. Ενώ στα παλιότερα ήταν τρυφερή με το σύζυγο της, στο τελευταίο σημείωμα εμφανίζεται ψυχρή. Μια άλλη γυναίκα… Τη γραφολόγο δυσκόλεψαν αρκετά τα τετράγωνα που υπήρχαν στο χαρτί του σημειώματος, κάτι που δεν εντόπισε στα προηγούμενα.

Δεν έφτασε στη δουλειά της…

Η Ολυμπία λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί εργαζόταν σε ένα κατάστημα ειδών ραπτικής. Πελάτισσες και γειτονικοί καταστηματάρχες μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ». Θυμούνται ακόμα την εντυπωσιακή εμφάνιση της, την ευγένεια και το χαμόγελο της. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο τότε υπεύθυνος του καταστήματος που εργαζόταν. Περιέγραψε το σοβαρό χαρακτήρα της Ολυμπίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Εκείνο το πρωί την περίμενε όπως κάθε μέρα να φτάσει στο μαγαζί. Η Ολυμπία όμως εξαφανίστηκε και κανείς δεν ξέρει τι απέγινε…

Η εξαφάνιση έφερε την τραγωδία

Για το «τότε και το τώρα» του θρίλερ της εξαφάνισης της Ολυμπίας Κηρύκου που άφησε εποχή, μίλησε στο «Τούνελ» ο αδελφός της Γιώργος. Περιέγραψε τον πρώτο χρόνο του γάμου της και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το σύζυγο της. Όπως είπε, η Ολυμπία πιεζόταν πολύ από τους γονείς της για να μη χωρίσει.

Η εξαφάνιση της αδελφής του βύθισε την οικογένεια τους σε απέραντη θλίψη και έφερε την τραγωδία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η γη θα άνοιγε και θα κατάπινε έτσι άξαφνα αυτό το χαμογελαστό κορίτσι . Η τελευταία ελπίδα της οικογένειας ήταν μήπως η Ολυμπία είχε βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι. Όλες οι έρευνες όμως τότε, απέβησαν άκαρπες. Κανένα ίχνος της πουθενά…

Η μητέρα τους μαράζωσε και πέθανε με τον καημό της.

Από την ημέρα που εξαφανίστηκε η Ολυμπία, μέχρι την ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή, φώναζε τ’ όνομα της. Ο πατέρας της κατέρρευσε και κατάκοιτος στο κρεβάτι του πόνου, ψιθυρίζει ακόμα το όνομα της κοιτάζοντας την πόρτα μήπως και φανεί… Η Ολυμπία όμως παραμένει άφαντη… Ο Γιώργος Κηρύκος απηύθυνε δραματική έκκληση σε αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν, έστω και μετά από τόσα χρόνια.

Πηγή ➤ thessalika-nea

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου