Συνελήφθη 53χρονος που εξαπατούσε ανέργους

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη, τις πρωινές ώρες χθες  από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων

Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 53χρονος Έλληνας σε  βάρος του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για «Απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με συνολικό

επιδιωκόμενο όφελος και αντίστοιχη ζημία που υπερβαίνουν τις 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση».

Τα παραπάνω εντάλματα αφορούν σε περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών από τον 53χρονο, ο οποίος επικαλούταν διαφορετική ιδιότητα κάθε φορά (υπεύθυνος εταιρείας, εργολάβος – επενδυτής, μεσολαβητής δημόσιου ασφαλιστικού φορέα κ.λπ.), προκειμένου να μεσολαβήσει για ανεύρεση εργασίας ή λήψη οικονομικών παροχώναπό προγράμματα οικονομικής στήριξης, κατορθώνοντας, με αυτό τον τρόπο, να αποσπάσει το συνολικό χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ περίπου.

Ο ίδιος από τον Αύγουστο του 2010 έως και την 09-09-2013 με το πρόσχημα ανεύρεσης εργασίας, εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα, σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, στα Γιαννιτσά και την Αριδαία Νομού Πέλλας, καθώς και στα Χανιά Κρήτης. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ tragiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου