elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Το λιμενικό κάλεσαν συνοριακοί φύλακες όταν διαπίστωσαν ότι στην καρότσα φορτηγού που σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος του Λίσσου ποταμού υπήρχε μεγάλη ποσότητα οστράκων.

Λιμενικοί από την Αλεξανδρούπολη όταν πραγματοποίησαν έλεγχο διαπίστωσαν ότι στο φορτηγό που οδηγούσε 32χρονος υπήρχαν όστρακα του είδους «αχιβάδα», χωρίς παραστατικά, η αλίευση των οποίων απαγορεύεται τη συγκεκριμένη περίοδο και τον οδήγησαν στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω έλεγχο.

Από το κεντρικό λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος μετέφερε – διακινούσε 99 σάκους όστρακα του είδους «αχιβάδα» υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους 1.717 kgr ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, με σκοπό την πώληση και την εμπορία και συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα των οστράκων, καθώς και το Φ/Γ όχημα.

Πηγή ➤ thrakinea

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου