Εξιτήριο για το ζευγάρι που τραυματίστηκε από βαρελότο!

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για την Αμερική αναχωρεί, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Τετάρτη το ζεύγος των Αμερικανών που τραυματίστηκαν από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης στην Σαντορίνη καθώς η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται συνεχώς.

Και οι δύο θα πρέπει να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις λόγω των τραυμάτων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 52χρονη γυναίκα, που έχει και τα σοβαρότερα τραύματα, θα μπορέσει να ταξιδέψει για την πατρίδα της χωρίς πρόβλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» το ζεύγος νοσηλεύεται στη χειρουργική του Βενιζέλειου νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται συνεχώς ο γιος τους αφού η κόρη τους έχει ήδη αναχωρήσει για την Αμερική.

Πηγή ➤ newsbeast.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου