Μισός τόνος χασίς σε αεροσκάφος που εντοπίστηκε σε παραλία στην Αλβανία

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα μικρό αεροσκάφος τύπου Piper εντοπίστηκε σε παραλία της Ντιβιάκας στην κεντρική Αλβανία με τη μύτη χωμένη στην άμμο και σπασμένα λάστιχα, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόκειται για μικρό αεροσκάφος, που χρησιμοποιείται για εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ, κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ο 57χρόνος Ιταλός Τζιόρτζιο Ριφορμάτο, ο οποίος φέρεται να είχε εκκρεμότητες με την Ιταλική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν στο αεροσκάφος περίπου 500 κιλά χασίς. Εδώ και πολλές εβδομάδες το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για εμπλοκή στο εμπόριο ναρκωτικών μέσω μικρών αεροσκαφών, ενώ η κυβέρνηση απορρίπτει κατηγορηματικά της καταγγελίες αυτές. Και η Εθνική Μυστική Υπηρεσία σε αναφορές της που διαρρέουν στα ΜΜΕ εδώ και εβδομάδες, προειδοποιεί ότι οι έμποροι ναρκωτικών έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν μικρά αεροσκάφη για την μεταφορά των ναρκωτικών.


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου