Μεσολόγγι: Εκβίαζαν έναν Αλβανό πως θα τον καταγγείλουν ως βιαστή!

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δύο γυναικών ηλικίας 31 και 30 χρόνων

Εκβίαζαν έναν 31χρονο ομοεθνή τους ότι θα τον καταγγείλουν για βιασμό δυο νεαρές Αλβανίδες μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, για να τον αναγκάσουν να τους παραδώσει όλα κι όλα 180 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή! Το θύμα κατήγγειλε πριν από πέντε μήνες τον εκβιασμό στην Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δύο γυναικών ηλικίας 31 και 30 χρόνων, οι οποίες εντοπίστηκαν στα Σταμνά και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η 31χρονη, πάντως, δεν τη γλίτωσε αφού στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με έναν 22χρονο από τα Σταμνά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 363 γραμμαρίων και τους συνέλαβαν, ενώ από τον έλεγχο αποκαλύφθηκε και ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Η 31χρονη και ο 22χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ σε βάρος τους και σε βάρος της 30χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση στην οποία περιλαμβάνεται και ο άγνωστος άνδρας-συνεργός τους.

Πηγή ➤ tragiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου