Κατερίνη: Φυγόποινος προσποιούνταν ότι είναι ο… αδελφός του!

elas-lyste_blogspot

«Δεν είμαι εγώ, αλλά ο… αδελφός μου», ήταν σαν να έλεγε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης που του έκαναν έλεγχο στην Καλλιθέα Πιερίας ένας πονηρός φυγόποινος, δείχνοντάς τους ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που η φωτογραφία δεν έμοιαζε καθόλου με αυτόν!

Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί που κατέγραψαν τα στοιχεία που τους έδωσε υποψιάστηκαν ότι κάτι περίεργο έκρυβε ο 42χρονος και τον προσήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Ο λεπτομερής έλεγχος αποκάλυψε ότι η ταυτότητα δεν ήταν δική του αλλά του συγγενικού του προσώπου κι έτσι συνελήφθη και η ταυτότητα κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί σε βάρος του 42χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με την κατηγορία της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Πηγή ➤ arouraios

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου