Σκότωσε και τεμάχισε τον πατέρα του για να «τραβήξει την προσοχή»!

elas-lyste.blogspot.jpg

Σε αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας πρόκειται να υποβληθεί, κατόπιν απόφασης του δικαστηρίου, ένας άνδρας από το Μέιν των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται...ότι σκότωσε και, στη συνέχεια, διαμέλισε τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα είπε στους ανακριτές ο 24χρονος Λιρόι Σμιθ Γ', ο οποίος δηλώνει ότι είναι «ο Κύριος, ο Πατέρας της ζωής», κατέγραψε σε βίντεο τουλάχιστον ένα μέρος του ειδεχθούς εγκλήματος, το οποίο και δημοσίευσε στο YouTube και το Twitter.

Ο νεαρός άνδρας, ωστόσο, διέγραψε το επίμαχο βίντεο από τους ανωτέρω ιστοτόπους, αλλά και από την κάμερα και τον υπολογιστή του λίγη ώρα αργότερα.

Ο Σμιθ παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα στον λαιμό τον 56χρονο πατέρα του, επειδή τον «κακοποιούσε σεξουαλικά» όλη του τη ζωή, και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε 3 διαφορετικά μαχαίρια για να «φιλετάρει» το άψυχο σώμα του, το οποίο βρέθηκε αργότερα μέσα σε 9 σακούλες σκουπιδιών.

Μάλιστα, ο 24χρονος είπε στους ανακριτές ότι διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα με σκοπό να λάβει δημόσια προσοχή.

«Το έκανα για να γίνει γνωστό το όνομά μου. Πώς αλλιώς θα τραβούσα την προσοχή; Είμαι ένα άγνωστο ανθρωπάκι από το Μέιν», είπε ο νεαρός δράστης.

Ο Σμιθ συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα κατόπιν σχετικού εντάλματος, ενώ την Τρίτη, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του.

Πηγή ➤ directnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου