elas-lyste.blogspot

Φωτογραφικά στιγμιότυπα που δείχνουν έναν Αρχηγό ΓΕΣ κοντά στο προσωπικό, κοντά στους Έλληνες στρατιώτες που φυλούν Θερμοπύλες. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά...


Το πραγματικό προφίλ ενός Αρχηγού - Ηγέτη, φάνηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στις πρόσφατες επισκέψεις του Αντιστρατήγου κ. Χρίστου Μανωλά, σε και Μονάδες του Ελληνικού Στρατού στα ακριτικά νησιά.


Δεν γνωρίζουμε πολλούς ανώτατους αξιωματικούς που θα γέμιζαν το ποτήρι των στρατιωτών μετά από επιθεώρηση... Ούτε γνωρίζουμε πολλούς που "βγάζουν" σε κάθε τους εμφάνιση ένα πρόσωπο που εμπνέει και καθοδηγεί όλα τα στελέχη, όλων των βαθμίδων του ΕΣ.


Ένα προφίλ απαραίτητο - κατά τη γνώμη μας - σε περιόδους σαν και αυτή που περνάει σήμερα η Πατρίδα μας. Η παραπάνω διαπίστωση, μαζί με το πνεύμα του Καταδρομέα αποτελούν τα στοιχεία που χρειάζονται να έχουν σήμερα ως οδηγό οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Γιώργος Λαμπράκης


Πηγή ➤ defenceline

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου