ΣΟΚ! Κανίβαλος βίασε και έφαγε τουρίστα! ....

elas-lyste_blogspot

Τραγικές αναμνήσεις ξύπνησε η δίκη του 33χρονου άνδρα, Αριχαίνο Χείτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση, αφού βίασε, δολοφόνησε και έφαγε έναν Γερμανό τουρίστα στην Γαλλική Πολυνησία.

Το αρρωστημένο περιστατικό συνέβη το 2011 και προκάλεσε παγκόσμιο σοκ όταν έγινε γνωστό από την σύντροφο του άτυχου άνδρα, στην οποία ο δράστης επίσης επιτέθηκε σεξουαλικά. Όπως κατήγγειλε η ίδια η γυναίκα την κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα, όμως εκείνη κατάφερε να δραπετεύσει, και να ενημερώσει τις Αρχές.

Ο δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως σκότωσε τον Στέφαν Ραμίν, ενώ βρισκόταν σε άμυνα επειδή προσπάθησε να τον βιάσει, ενώ ό,τι έκανε στη γυναίκα του, το έκανε γιατί ήθελε να πάρει εκδίκηση, όμως δεν έπεισε τις αρχές!

Ο 33χρονος φαίνεται να έχει τόσο κανιβαλικές, όσο και ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ σύμφωνα με τους ψυχολόγους που τον εξέτασαν, είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρός.

Σύμφωνα με τους δικαστές ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σεξουαλικά στον Γερμανό τουρίστα, τον οποίο στη συνέχεια σκότωσε και... έψησε, ενώ παρέσυρε τη σύντροφό του στη ζούγκλα, πείθοντάς την πως ο αγαπημένος της είχε ένα ατύχημα. Οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα στις στάχτες κόκκαλα από γνάθο, δόντια, αλλά και μεταλλικά κομμάτια που πιστεύεται ότι ήταν τα σφραγίσματα του 40χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε!

Πηγή ➤ lefteria.blogspot.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου