ΧΑΜΟΣ με τη νέα αλλαγή στο Facebook!!! Ποια είναι η αδιάκριτη προσθήκη που έφερε... ΣΑΛΟ;;;

elas-lyste.blogspot

Μια νέα προσθήκη αποφάσισε το Facebook προκειμένου να διευκολύνει την "περιέργειά" μας για τις σχέσεις των άλλων χρηστών...

Το Facebook πρόσθεσε λοιπόν τη δυνατότητα στους χρήστες να ρωτάνε με απλό και εύκολο τρόπο τι γίνεται στην σχέση ενός φίλου τους.
Το κουμπί έχει τον τίτλο "Ρώτησε" και θα βρίσκεται δίπλα από το σημείο που οι χρήστες δηλώνουν τη σχέση τους.

Όταν οι χρήστες επιλέγουν να μην ανακοινώσουν τη σχέση τους, τότε οι φίλοι τους μπορούν να τους ζητήσουν να γράψουν τη σχέση τους.
Πηγαίνοντας ακόμα παρακάτω την "περιέργεια" οι "φίλοι" στο Facebook θα μπορούν να ρωτήσουν "γιατί είσαι μόνος σου" ή "γιατί δηλώνεις μόνος σου τη στιγμή που είσαι παντρεμένος / δεσμευμένος".

Πολλοί κάνουν λόγο για μια άκρως αδιάκριτη αλλαγή στο κοινωνικό δίκτυο.

Πηγή ➤ newsbomb



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου