Αλεξ/πολη - Συνελήφθη 25χρονος Πακιστανός που παρενοχλούσε ανήλικες.

elas-lyste.blogspot

Χάρη στην άμεση επέμβαση του Λιμενικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη ένας νεαρός άντρας σε χώρο του Λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν άντρες του Λιμενικού μετά από πληροφορίες και έρευνες προχώρησαν στη σύλληψή του.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Πακιστανό, μόνιμο κάτοικο Αθήνας, ο οποίος μάλιστα δικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 3,5 χρόνων χωρίς αναστολή.

Πριν προβούν στη σύλληψη στελέχη του Λιμενικού, είχαν πληροφορίες ότι ο εν λόγω άντρας παρενόχλησε 13χρονες. Έτσι αρχικώς τέθηκε υπό παρακολούθηση από τους άντρες του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και τελικά συνελήφθη.

Στη συνέχεια έγινε η ταυτοποίηση του δράστη, καθώς τον αναγνώρισαν οι ανήλικες και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση, ευτυχώς όμως χάρη στην άμεση επέμβαση του Λιμενικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Πηγή ➤ e-evros

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου