Ντετέκτιβ «μαϊμού» εκβίαζε 43χρονη με ροζ βίντεο...

elas-lyste.blogspot

Ο 51χρονος συνελήφθη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Η αστυνομία συνέλαβε 51χρονο που εκβίαζε 43χρονη γυναίκα παριστάνοντας τον ντετέκτιβ στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί καταγγελία της γυναίκας, σύμφωνα με την οποία...επικοινώνησε μαζί της άγνωστος , ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι ιδιωτικός αστυνομικός (ντετέκτιβ) και ότι είχε προσληφθεί από τον σύζυγό της, προκειμένου να την παρακολουθήσει και να διαπιστώσει εάν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Υποστήριζε μάλιστα, ότι διέθετε οπτικό υλικό, για το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ώστε να μην το παραδώσει στο σύζυγό της. Τελικά η Αστυνομία εντόπισε τον 51χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2006 για άλλη περίπτωση εκβίασης με πανομοιότυπο τρόπο δράσης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ athensvoice.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου