Λαμία: Είχε στο οπλοστάσιό του μέχρι και… αντιαεροπορικό!

elas-lyste.blogspot

Όπλα και εκρηκτικά όλων των ειδών διέθετε το οπλοστάσιο που έκρυβε στα δυο σπίτια που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας ένας 59χρονος, αλλά αυτό που άφησε άναυδους τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ήταν μια… κεφαλή αντιαεροπορικού βλήματος που είχε στην κατοχή του.

Ο δράστης ανακρίνεται για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκε στα χέρια του το συγκεκριμένο όπλο, που πιθανότατα προέρχεται από κάποιο πεδίο βολής της χώρας. Τα υπόλοιπα ευρήματα ήταν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, μια αμυντική χειροβομβίδα χωρίς εκρηκτική ύλη, δύο φαρέτρες που είχαν μέσα ισάριθμα τόξα και 19 βέλη, 39 φυσίγγια και 19 κάλυκες διαφόρων όπλων και διαμετρημάτων, δύο δερμάτινες θήκες όπλων και τρεις αμπούλες για πιστόλι αερίου.

Το οπλοστάσιο κατασχέθηκε και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες, ενώ ο 59χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.


Πηγή ➤ protothema.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου