Στη δημοσιότητα τα στοιχεία συλληφθέντων για αποπλάνηση ανήλικου - ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


elas-lyste.blogspot
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο κατηγορουμένων για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Θ. Παρασκευόπουλο, από τα Νέα Λιόσια και Σπυρίδωνα Κ. Ζερβό, από το Περιστέρι.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ίλιον και σε βάρος τους σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία «σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο».

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου