ΑΓΡΙΝΙΟ:Eκανε τις Κλοπές Επάγγελμα!-Στη φυλακή 22χρονος για 24 Διαρρήξεις σε οχήματα.

elas-lyste_blogspot

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αγρινίου ο 22χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, μετά από έρευνα της Ασφάλειας που του «χρέωσε» συνολικά 24 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα οι οποίες είχαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Ο νεαρός διαρρήκτης, που οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων, είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Κοκκινοπήλια Αγρινίου σε… ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων! Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν μέσα έξι ηχεία αυτοκινήτου, ένα ράδιο cd και πολλές προσόψεις, έναν ενισχυτή, μια τρόμπα αέρος, τρεις μπαταριές αυτοκινήτου, ένα γρύλο, ένα ηλεκτρικό θερμόμετρο, πλήθος από εργαλεία και δυο κινητά.

Όλα προέρχονταν από τις κλοπές σε οχήματα, των οποίων τις πόρτες στρέβλωνε για να τις παραβιάσει. Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από τις κλοπές φέρεται να ξεπερνά τα 10.000 ευρώ. Ο 22χρονος δράστης είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές υπηρεσίες του Αγρινίου για διαρρήξεις και η κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη που του ασκήθηκε αφορά την διάπραξη κλοπών κατ΄ επάγγελμα.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου