Κινηματογραφική καταδίωξη Αλβανών στο Αγρίνιο...

elas-lyste_blogspot

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων και συγκεκριμένα μεταξύ Σαμάρι και Άγιο Στέφανο, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη οχήματος από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, στις 7:30 το πρωί Ι.Χ. όχημα αντί να σταματήσει στο 99ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. στη θέση «Σαμάρι» σε μπλόκο αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί. Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσει μια καταδίωξη και εν τέλει το όχημα να ακινητοποιηθεί σε παράδρομο της εθνικής στον Άγιο Στέφανο.

Σε αυτό επέβαιναν τρεις Αλβανοί που επιχείρησαν να διαφύγουν στα χωράφια. Εν τέλει δύο , ηλικίας 25 και 30 ετών, συνελήφθησαν μετά από το κυνηγητό των αστυνομικών και ο ένας προς το παρόν κρύβεται και αναζητείται.


Πηγή ➤ defencenet

 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου