Βρέθηκε ζωντανός σε νεκροτομείο...

elas-lyste.blogspot

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς που είχαν πάει στο νεκροτομείο για να ντύσουν τον νεκρό, είδαν να κινείται κάτι μέσα στην ειδική πλαστική θήκη που βρισκόταν.

Οι συγγενείς είχαν ειδοποιηθεί από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ότι ο 54χρονος, που ήταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, είχε καταλήξει και δύο ώρες μετά πήγαν στο νεκροτομείο.

«Η πλαστική θήκη ήταν κλειστή και ανεβοκατέβαινε σαν κάποιος να αναπνέει. Ανοίξαμε την σακούλα και είδαμε τον θείο μου με δεμένα τα πόδια και κομμάτια από βαμβάκι στην μύτη και τα αυτιά του» δήλωσε η ανιψιά του στα τοπικά μέσα της Μπάια στην Βραζιλία.

Τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους του απίστευτου λάθους.

Πηγή ➤ tribune.gr/news/world




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου