17χρονο που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗς "ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ".

elas-lyste_blogspot

Είναι μόλις 17 χρονών, μένει στο Πόρτο Ράφτη, και ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του Προαστιακού από τη γέφυρα του σταθμού Κορωπίου.

Πώς όμως ένα παιδί μόλις 17 χρονών έφτασε σε τέτοιο σημείο; Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον πατέρα του, τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη αφού συγγενείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Ο 17χρονος γλίτωσε τα χειρότερα όμως τώρα πια τον πρώτο λόγο έχουν οι ειδικοί για να πείσουν το αγόρι ότι η ζωή είναι ωραία όποια κι αν είναι τα προβλήματα που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει.

Και βέβαια τα εύσημα ανήκουν στην Ελληνική Αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και έτσι γλίτωσε μια οικογένεια από μια τραγωδία!

Πηγή: www.notioanatolika.gr, dynamikhantidrash.blogspot.gr

Διαβάστε το σχόλιο του μέλους της "Δυναμικής Αντίδρασης" Ηλία Βρέντα, που ανάρτησε στη σελίδα τιου στο facebook

Για ακόμη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία πήρε τα εύσημα, και ειδικότερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που χάριν στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της σε περιστατικό που έλαβε χώρα στον σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί, έσωσε μια ακόμη ζωή και γλίτωσε μια οικογένεια από τραγωδία. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, είναι η μικρότερη ηθική ανταμοιβή, σε αυτούς τους ήρωες που καθημερινά μας κάνουν υπερήφανους!!!

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου