Συγκλονίζει η αυτοκτονία 23χρονης – Το συγκινητικό μήνυμα για την όμορφη Μαργαρίτα...

elas-lyste_blogspot

Με μηνύματα συμπαράστασης στους οικείους της 23χρονης Μαργαρίτας, αλλά και τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο.

Συγκλονίζει το μήνυμα της ξαδέρφης της Μαργαρίτας, η οποία εκφράζει το πένθος και την αγάπη της για την καλύτερή της φίλη που έχασε. Την ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που περνούσαν μαζί και καταλήγει: «Θα τα ξαναπούμε ζωή μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σε κάνω περήφανη με το μυστικό μας και θα είσαι πάντα στην καρδιά μου. Καλά να περνάς με τους αγγέλους, ζωή μου».


Η 23χρονη Μαργαρίτα, από την κοινότητα του Κόρνου, επέλεξε να δώσει τέρμα στη ζωή της χθες γύρω στις 2 μ.μ., αφήνοντας πίσω της ένα σημείωμα.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό της Κοφίνου.

Πηγή ➤newsit.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου