Έκκληση για βοήθεια σε ένα 3χρονο – Είναι ανασφάλιστος, άπορος και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής.

elas-lyste_blogspot

Χρίζει τοποθέτησης διπλού κοχλιακού εμφυτεύματος που κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ
 
Έκκληση για βοήθεια ενός 3χρονου απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Το μικρό αγόρι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι ανασφάλιστο και άπορο πάσχει από αμφοτερόπλευρη σοβαρή συγγενή βαρηκοΐα.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση του Ακουολογικού Τμήματος ΠΑΓΝΗ, η τοποθέτηση ακουστικού δεν αναμένεται να έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση διπλού κοχλιακού εμφυτεύματος ενδείκνυται στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω σοβαρότητας, αλλά είναι πολύ δαπανηρή, καθώς κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου απευθύνει έκκληση στους Ηρακλειώτες που επιθυμούν να βοηθήσουν το παιδί και να απευθυνθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, να ενημερώσει τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου στο τηλέφωνο: 2813 008 525 (10-12 π.μ.) ή στο mail info@koinoniaher.gr ή στο λογαριασμό μας (με την ένδειξη = ΚΟΧΛΙΑΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ)

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
DE 1121862-5 και IBAN GR81 0870 0970 0000 0001 1218 625

«ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου λειτουργεί από αρχές του 2012, εξ’ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος, έχει εξυπηρετήσει 1.500 ξεχωριστά άτομα με 5.000 ιατρικές πράξεις. Οι πολίτες που ζητούν την βοήθειά του προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Η στελέχωση και η υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης γίνεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς με τους 460 εθελοντές, μέλη ή φίλους του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου», http://koinoniaher.gr, στηριζόμενη μόνο στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, κατεύθυνση, εποπτεία ή υστεροβουλία, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για μία άλλη πολιτική και μία άλλη κοινωνία, που θα υπηρετούν τον άνθρωπο.

Πηγή ➤ candianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου