Αθώοι 3 πυροσβέστες για θάνατο ηλικιωμένης...

elas-lyste.blogspot

Αθωώθηκαν, την Πέμπτη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τρεις πυροσβέστες.

Είχαν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο μιας 71χρονης ενοίκου στην πολυκατοικία, στη λεωφόρο της Εθνικής Αντιστάσεως, όπου στεγάζονταν η επιχείρηση στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά και κατά την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο ιδιόκτητης της τον Ιούλιο του 2010.

Οι τρεις πυροσβέστες κατηγορούνταν ότι όταν μπήκαν στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης στον α' όροφο του κτιρίου, διέγνωσαν εσφαλμένα ότι αυτή ήταν νεκρή, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και τελικά η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση και των τριών, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή ➤ real

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου