Αυτοί είναι οι δράστες της αρπαγής 41χρονου Σουδανού .

elas-lyste.blogspot

Οι δύο υπήκοοι Συρίας κατηγορούνται ότι μαζί με δύο συνεργούς τους οδήγησαν Σουδανό υπήκοο σε διαμερισμα και του ζητούσαν 10.000€ για να τον απελευθερώσουν.

Τα δυο αδέρφια από τη Συρία 30 και 28 ετών κατηγορούνται για αρπαγή κατά συναυτουργία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο μαζί με άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους, το βράδυ της 16ης Αυγούστου, οδήγησαν με τη βία 41χρονο Σουδανό σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και απαίτησαν να τους δώσει 10.000 ευρώ προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας ο 41χρονος κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δραστών.
Πρόκειται για τους:

SAEID FADI του Adnan και της Fatme, που γεννήθηκε το 1984 στη Συρία.


SAEID MOHAMAD του Adnan και της Fatme, που γεννήθηκε το 1986 στη Συρία.


Πηγή ➤ newsit.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου