Απειλούσε αστυνομικούς και πυροσβέστες μέσω facebook - είχε για πρότυπο τον Αλβανό Κόλα.

elas-lyste.blogspot

Θεούς και δαίμονες απειλούσε 27χρονος από την Ηλεία, αλλά βρήκε τον δάσκαλό του. Ο νεαρός, άγνωστο γιατί, ξεκίνησε τις απειλές μέσω facebook εναντίον αστυνομικών και πυροσβεστών, που υπηρετούν στην περιοχή του ή έχουν αποστρατευθεί, οι οποίοι συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης τού κακοποιού Μαριάν Κόλα, που είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων και για μήνες κυκλοφορούσε ελεύθερος μαζί με συνεργούς του σπέρνοντας τον τρόμο και τον θάνατο.

Ο νεαρός χρησιμοποίησε ένα προοφίλ της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε τις απειλές του σε "γκρουπ" του facebook.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε άμεσα με την εταιρεία και μετά από ενδελεχή ψηφιακή έρευνα ταυτοποίησε τη διαδικτυακή σύνδεση, που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του μηνύματος και η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προερχόταν από Ίντερνετ – καφέ.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη χθες (07.09.2014) το πρωί σε περιοχή της Ηλείας, όπου εντόπισε τον 27χρονο δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι απέστειλε το επίμαχο μήνυμα, ισχυρίστηκε  όμως ότι δεν είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει τις απειλές. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Αθηνών.


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου