Έβγαλε μάτια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς σουτιέν!

elas-lyste.blogspot

Δεν γίνεται, σκόπιμα θα του το κάνουν του Γιάννη Τραγάκη! Την ώρα που ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής δεν έχει ακόμη συνέλθει από τα κάλλη της Μαρίας Σόδης-Σταυρινούδη, ήρθε και δεύτερο χτύπημα σήμερα!

Στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεσθημανή Παπαδημητρίου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει με casual ντύσιμο που αποκάλυπτε ξεκάθαρα πως δεν είχε φορέσει σουτιέν!

Η σέξι εμφάνιση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ αναστάτωσε τους άνδρες βουλευτές που –έτσι όπως πάει το πράγμα- θα καταλήξουν με ζήλιες στο σπίτι όποτε πηγαίνουν στη Βουλή!

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου