ΕΛΕΟΣ με τον κάθε ΑΛΗΤΗ: Ούρησαν έξω από καφετέρια και μετά ΠΛΑΚΩΣΑΝ στο ΞΥΛΟ τον ιδιοκτήτη επειδή τους έκανε παρατήρηση!!!

elas-lyste.blogspot

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε βάρος του ιδιοκτήτη καφετέριας πριν από λίγες ημέρες στο λιμάνι των Χανίων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ταυτοποιήθηκαν δυο άτομα που ξυλοκόπησαν το πρωί της 13ης Σεπτεμβρίου τον 54χρονο ιδιοκτήτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση επειδή ουρούσαν μπροστά στην είσοδο της επιχείρησής του.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν πλέον τα στοιχεία των θρασύτατων δραστών που έστειλαν στο νοσοκομείο τραυματισμένο έναν άνθρωπο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 19χρονο Αλβανό και έναν 22χρονο Έλληνα, οι οποίοι όπως προέκυψε, διέπραξαν τη συγκεκριμένη επίθεση.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 54χρονου.

Πηγή ➤ contraseolous

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου