Φάλαινα στην παραλία της Πρέβεζας?

elas-lyste.blogspot

Την παραπάνω φωτογραφία, που όπως όλα δείχνουν είναι αυθεντική, την αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και αποτελεί μοναδικό ντοκουμέντο όπου μια φάλαινα φωτογραφήθηκε στην παραλία της Πρέβεζας.

Πριν δύο χρόνια ένα ακόμη είδος φάλαινας είχε χτυπηθεί από προπέλα πλοίου και είχε ξεβραστεί νεκρή στην παραλία μπροστά από το κάμπινγκ Μονολίθι.
Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για την ύπαρξη φαλαινών στο Ιόνιο πέλαγος, αλλά καμία άλλη φορά δεν είχε εντοπιστεί φάλαινα μέσα στον Αμβρακικό κόλπο και κυρίως στην παραλία της Πρέβεζας.

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο κολυμβητές στα πλαίσια αναβίωσης των «Ακτίων» κολύμπησαν από το λιμάνι προς την παραλία και κατέληξαν μπροστά στο Δημαρχείο. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ήταν πολύ τυχεροί που δεν συναντήθηκαν με τη φάλαινα της φωτογραφίας αφενός.


Αφετέρου κάποιοι από αυτούς θα είχαν πετύχει ρεκόρ ταχύτητας για να βγουν στην παραλία.

Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου