Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή ....


elas-lyste.blogspot
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνέλαβαν ένα 40χρονο υπήκοο Αρμενίας και ένα 39χρονο ημεδαπό οι οποίοι κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, αρχικά εντοπίστηκε ο 39χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτόν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ποσού την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας από τον 40χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα της οικίας του 40χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-το χρηματικό ποσό των 14.210 ευρώ,

-ένα αεροβόλο πιστόλι με διόπτρα και

-τέσσερις αμπούλες αερίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή ➤ voria

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου