Ντέρτια είχε ο αστυνομικός - τά έτσουξε λίγο παραπάνω - τράκαρε και εξαφανίστηκε...

elas-lyste_blogspot

Ο 24χρονος αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ένας 24χρονος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα, για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, λίγο αφότου είχε εμπλακεί με το αυτοκίνητό του σε τροχαίο ατύχημα με μία μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 24χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κινούμενος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, συγκρούσθηκε με κινούμενη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός και η επιβάτιδα της μηχανής.

Μετά την σύγκρουση, ο 24χρονος αστυνομικός, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, αλλά εντοπίστηκε στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/Τ.Ο.Τ.Α. και ακινητοποιήθηκε.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο 24χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε παράλληλα η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή ➤ antenna

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου