Η μεγάλη συγγνώμη της Αλεξίου στον Αντώνη Βαρδή.

elas-lyste_blogspot

Θέλησε να πει δυο τελευταία λόγια..

Η Χαρούλα Αλεξίου θέλησε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της Αντώνη Βαρδή και να του πει έτσι το τελευταίο "αντίο".

Συγκεκριμένα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: "Ήταν ο φίλος μου όταν ήμασταν νέοι κι οι δυο ήταν ο μουσικός που θαύμαζα Ήταν ο συνθέτης που έγραφε και λάτρευα τις μουσικές του Ήταν ο Αντώνης μου, ο Αντώνης μας Ήταν η ψυχή της παρέας, η ψυχή της μοναξιάς, η ψυχή της περιφάνειας,του γέλιου, του θυμού, της ανατροπής, της γλύκας, της διαφωνίας, του χιούμορ, της φιλίας, της αγάπης, της φλόγας. Ο Αντώνης!!! Η αγάπη μετά, από μακριά, ο θαυμασμός, το νοιάξιμο, η κιθάρα του που με χάραξε Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου, συγνώμη αν δεν σου είπα ποτέ πόσο πολύ σ'αγάπησα για όλα αυτά που ήσουν. Μακάρι να τα ένιωσες...

Θα "Ξημερώνει" χωρίς εσένα μάτια μου και με πονάει πολύ αυτό. Χαρούλα"!


Πηγή ➤ parapolitika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου