Χειροπέδες σε δύο γιατρούς στο Δρομοκαΐτειο για αυτοκτονία αστέγου...

elas-lyste.blogspot

Φέρονται ότι είναι εκείνοι που έκριναν πως δεν χρήζει νοσηλείας ο άστεγος ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Τη σύλληψη, με την διαδικασία του αυτοφώρου, δυο γιατρών του Δρομοκαΐτειο, διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης καθώς φέρονται ότι είναι εκείνοι που έκριναν πως δεν χρήζει νοσηλείας ο άστεγος ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του Κέντρου Στέγασης Αστέγων.

Ο ασθενής είχε εξεταστεί από γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αιγινήτειο όπου , σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν έκπτωση νοητικών λειτουργιών, κατάθλιψη και ψυχική νόσο κρίνοντας ότι έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί.

Για το λόγο αυτό  διακομίστηκε στο Δρομοκαίτειο όπου οι δυο γιατροί  φέρονται να μην τον κράτησαν στο νοσοκομείο. Έτσι ο άστεγος επέστρεψε  ξενοδοχείο Ionis, στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο ήταν μισθωμένο από το δήμο Αθηναίων και φιλοξενεί αστέγους. Ανέβηκε  στον 4ο όροφο και έπεσε στο κενό. Ασθενοφόρο και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Πηγή ➤ news

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου