ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο: Το Curiosity φωτογράφισε…μια μπάλα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη !!

elas-lyste.blogspot

Μία φωτογραφία από τον πλανήτη Άρη που κατάφερε (;) να τραβήξει το όχημα Curiosity της NASA άναψε φωτιές… στο ίντερνετ για το εάν δείχνει πραγματικά μία… μπάλα στο έδαφος του πλανήτη Άρη!

Μία φωτογραφία, χιλιάδες ερωτήματα.

Η φωτογραφία που τράβηξε το όχημα Curiosity στο έδαφος του πλανήτη Άρη έκανε όλους τους συνομωσιολόγους να μιλούν για ένα… παιχνίδι των εξωγήινων!

Στην περίπτωση που αυτή η φωτογραφία είναι πραγματική, όπως αναφέρεται άλλωστε σε μεγάλα ειδησεογραφικά site, τότε αποτελεί σίγουρα επιστημονικό παράδοξο, σε έναν πλανήτη με τόσες ιδιατερότητες ως προς την ατμόσφαιρά του, να σχηματίστηκε ένα απόλυτα σττρογγυλό αντικείμενο!

Δείτε πάλι τη φωτογραφία, και τα συμπεράσματα είναι δικά σας!


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου