Kοσμηματοπώλης είχε κλοπιμαία στο κατάστημά του...

elas-lyste_blogspot

Συνελήφθη 55χρονος κοσμηματοπώλης στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, προερχόμενων από κλοπές.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στο κοσμηματοπωλείο του 55χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, μέρος των κοσμημάτων που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμη μία ρομά, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών της, οι οποίοι έκλεβαν χρυσαφικά και κοσμήματα τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν στον 55χρονο έναντι χρηματικών ποσών.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου