"Ρόζ" μπάρ με γυναίκες που εκδίδονταν για 100 ευρώ.....

elas-lyste_blogspot

Στο Νεοχώρι Αιτωλοκαρνανίας λειτουργούσε μπαρ όπου πελάτες έδιναν 100 ευρώ στην 45χρονη Αλβανίδα μαστροπό και τον 65χρονο Έλληνα προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος και...

"κέρδιζαν" επαφές με τις εργαζόμενενες.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Μεσολογγίου που ενημερώθηκαν ότι το μπαρ είχε μετατραπεί σε άντρο αγοραίου έρευνα, έστησαν παγίδα με έναν από αυτούς να προσποιείται τον πελάτη και να συμφωνεί να καταβάλλει το απαιτούμενο ποσό στη 45χρονη για να συνευρεθεί ερωτικά με μια 19χρονη Βουλγάρα σερβιτόρα.

Μόλις παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι συνάδελφοί του μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. μπήκαν στο μπαρ και ακινητοποίησαν τη μαστροπό και τον 65χρονο.

Σύμφωνα με το protothema.gr κατά την προανάκριση που ακολούθησε, αποδείχθηκε ότι τόσο η ίδια η 45χρονη, όσο και η νεαρή Βουλγάρα και μια 24χρονη Σλοβάκα εργαζόμενη στο κατάστημα δεν διέθεταν πιστοποιητικό υγείας κι έτσι κατηγορούνται και για υγειονομικές παραβάσεις, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου άσκησε στους δυο μαστροπούς δίωξη και για διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.



Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου