Πέθανε και η 24χρονη που είχε ακρωτηριαστεί από το τροχαίο της Π. Ράλλη...

elas-lyste_blogspot

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τραγικό δυστύχημα

Τη μάχη με τον θάνατο έχασε ακόμη και η 24χρονη κοπέλα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού στο αιματηρό περιστατικό είχε ακρωτηριαστεί στο πόδι και έτσι η μάχη που έδινε κρινόταν άνιση από την πρώτη στιγμή, με τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου να είναι απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα, που καταγόταν από την Αλβανία, έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν επί τρεις ώρες στο χειρουργείο για να γίνει το θαύμα. Τελικά, η γυναίκα έχασε το πόδι της από το μηρό, νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όμως ούτε αυτό κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή, αφού πολλά ζωτικά της όργανα είχαν υποστεί βλάβη, και κατέληξε στις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία που προκάλεσε ο 27χρονος οδηγός του Smart έφτασε τους τρεις.

Δείτε το βίντεο της τρελής πορείας του Smart στην Πέτρου Ράλλη λίγα λεπτά πριν σκορπίσει τον θάνατο

Το χρονικό της τρελής πορείας του Smart

Περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου συγκρούεται στην Πέτρου Ράλλη, στο νούμερο 10, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, με ταξί. Στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα και περνάει το φανάρι.

Λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, στον αριθμό 24, το Smart χτυπάει την 31χρονη, μητέρα δύο παιδιών η οποία μαζί με τον σύζυγό της επιχειρούσαν να διασχίσουν κάθετα την Πέτρου Ράλλη.

Μετά τη σύγκρουση και τον διαμελισμό της χάνει τη ζωή της. Παρών και αυτόπτης μάρτυρας είναι ο συζυγός της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό

Στη συνέχεια το Smart προσκρούει σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή. Δίπλα από τη μηχανή είναι ο αστυφύλακας, ο οποίος σκοτώνεται ακαριαία.

Η τρελή πορεία όμως έχει και συνέχεια. Το Smart τραυματίζει τον Αιγύπτιο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ ακολούθως χτυπάει τη γυναίκα που βρίσκεται στη στάση μπροστά από εργοστάσιο της οδού Πέτρου Ράλλη, την οποία ακρωτηριάζει.

Τέλος, το αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και ανατρέπεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη με τον Αλβανό οδηγό να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

Πηγή ➤ parapolitika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου