ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Μεταξουργείο. Γάζωσαν με καλάσνικοφ 44χρονο και τον έστειλαν στον τάφο”.(φωτο και Vid)

elas-lyste.blogspot

Έπινε ποτό και η ριπή του διέλυσε το κεφάλι. Για άλλον πήγαιναν και άλλον σκότωσαν???

Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό δραστών που στις 4 τα ξημερώματα, μέσα από αμάξι, άνοιξαν πυρ σε νυχτερινό κατάστημα στην οδό Χίου στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να ΣΚΟΤΏΣΟΥΝ   έναν άνδρα, και να τραυματίσουν μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα,

Ένας 44χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθη σύνορα με Μεταξουργείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Ο συνοδηγός «γάζωσε» με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν επτά θαμώνες.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άντρας, ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του καφενείου, ενώ τραυματίστηκε μια 21xχρονη γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα και πιθανολογείται ότι θα διευκρινιστούν όταν εξακριβωθούν τα στοιχεία του θύματος, που πιστεύεται ότι ήταν και ο στόχος.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 44χρονος Γ.Κ, θαμώνας στο μαγαζί πήγε για ποτό και κατέληξε στο νεκροτομείο. Οι πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να τον συσχετίζουν με την αιματηρή υπόθεση χωρίς να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ήταν θαμώνας των νυχτερινών καταστημάτων της περιοχής και πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με συγκλονιστικές εικόνες και μαρτυρίες από τον τόπο του εγκλήματος.
foto5 foto6 foto7 foto8 foto9

foto4

foto3

foto1 foto2


Δείτε το video ΕΔΩ.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου