ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Σεσημασμένος δολοφόνος ηλικιωμένων ο Αλβανός φονιάς της 59χρονης ζωγράφου από τη Νάξο !!

elas-lyste.blogspot

Σεσημασμένος δολοφόνος ηλικιωμένων αποδείχτηκε ο 31χρονος Αλβανός που αναζητείται για τον στραγγαλισμό… μιας 59χρονης ζωγράφου στη Νάξο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να διέφυγε στην Αλβανία.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούν 2 εντάλματα σύλληψης για δολοφονίες ηλικιωμένων, το πρώτο από το 2011 στην Κυπαρισσία και το δεύτερο το 2012 στην Τρίπολη, αλλά και σωρεία ενταλμάτων για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες.

Ο δράστης κυκλοφορούσε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά ονόματα.

Μετά την δολοφονία της άτυχης ζωγράφου, ο 31χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείται από τους αστυνομικούς, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου